„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský
Obyvatelia postihnutí povodňami môžu požiadať o finančnú pomoc
Ak vám veľká voda poškodila alebo zničila rodinný dom, bytalebo iné obydlie vrátane zariadenia,…
Záhoráci nestačili v Prešove na majstra
Kvôli výrazným dažďom a kalamitnej situácii na Záhorí sa duel 3. kola najvyššej hádzanárskej…