18. 6. 2013
Čo sa deje a čo sa bude diať v našom meste?

Čo plánujú poslanci? Na čom práve pracuje mestský úrad? Aké nové mestské normy na nás čakajú? Odpovede na tieto i mnohé ďalšie otázky prinesie zasadnutie mestského zastupiteľstva, ktoré sa koná tento štvrtok so začiatkom o 9.00 h.

Zasadnutia MsZ sú verejnosti prístupné a nezabudnite, že ich môžete sledovať v priamom prenose aj on-line na www.malacky.sk.

Na júnovom zastupiteľstve sa bude opäť hovoriť o pravidlách času predaja v obchode a času  prevádzky služieb na území mesta a tiež o záväzných častiach zmien a doplnkov územného plánu mesta Malacky. Na programe sú však aj nové body, ako napríklad návrh Etického kódexu voleného predstaviteľa samosprávy mesta Malacky.

Poslanci budú rokovať aj o dotácii z rozpočtu mesta pre občianske združenie UV a vypočujú si stanovisko hlavného kontrolóra k záverečnému účtu mesta za rok 2012. Pozrú sa tiež na hospodárenie rozpočtových a príspevkových organizácií mesta, čiže škôl a škôlok, Centra voľného času, Mestského centra sociálnych služieb, Mestského centra kultúry a AD HOC, správcu našich športovísk.

Chýbať nebude ani návrh projektu viacúrovňového bývania pre skupiny občanov ohrozených sociálnym vylúčením a ani pravidelná informácia o stave projektu odkanalizovania.

Kompletný program

– mija –

Ďalšie
Šport
26. 7. 2024
Záhoráci poznajú plán prípravných zápasov. Súperi sú aj zo zahraničia

Záhoráci Stupava/Malacky už zarezávajú v príprave na novú extraligovú sezónu aj s novými posilami.…

Zobraziť celý článok
Šport
25. 7. 2024
Malačania začali prípravu. V troch stretnutiach jedna výhra

Futbalisti FC Žolík Malacky sa pripravujú na nový ročník, ktorý strávia v 3. lige Západ. V úvodnom…

Zobraziť celý článok