9. 4. 2013
Siloví trojbojári zbierali medaily
V sobotu 6.apríla sa malacké družstvo silových trojbojárov zúčastnilo Majstrovstiev Slovenska v silovom trojboji, ktoré sa konali v Senici. Borci sa rozhodli túto súťaž venovať nedávno zosnulému priateľovi a spolucvičencovi Štefanovi Žáčkovi. Ten by mal z výsledkov určite radosť. Hneď prvý pretekár Miloslav Kupčík v hmotnostnej kategórii muži do 59 kg obsadil prvé miesto výkonom 410 kg (drep: 130; tlak: 110, mŕtvy ťah: 170). Treba poznamenať, že to bola jeho prvá súťaž a hneď vybojoval titul majstra Slovenska.
V hmotnostnej kategórii do 66 kg sme mali pretekára Daniela Kadlíčka, ktorému smoliarsky o 5 kg ušlo tretie miesto. Napriek tomu treba povedať, že výkonom v trojboji 465 kg (drep: 160, tlak: 115, mŕtvy ťah: 190) sa oproti minulému roku zlepšil o 80 kg. V kategórii do 105 kg nás reprezentoval Lukáš Krajčír, ktorý výkonom v trojboji 710 kg (drep: 260; tlak: 180, mŕtvy ťah: 270) obsadil krásne tretie miesto. Je to jeho prvá medaila v kategórii mužov.
Čerešničkou na torte bol náš štvrtý pretekár, bývalý úspešný reprezentant ČSSR v športovej kulturistike JUDr. Ing. Štefan Hrebík, ktorý sa rozhodol vyskúšať svoje sily v kategórii masters. Prvá súťaž a jeho športový duch sa nezaprel. V hmotnostnej kategórii masters I do 120 kg výkonom v trojboji 670 kg (drep: 250, tlak: 170, mŕtvy ťah 250) obsadil druhé miesto a výkonom 250 kg v drepe vytvoril nový slovenský rekord vo svojej kategórii.
Všetci pretekári si vytvorili svoje osobné rekordy a to aj vďaka starostlivosti o nich, ktorú im poskytovali asistenti trénera Dávid Krajčír a Denis Tangelmayer.
Ďakujeme za vzornú reprezentáciu klubu a mesta Malacky.
 
– Tréner Mgr. Zdenko Krajčír –
Ďalšie
Samospráva
Rozvoj
7. 5. 2025
Prezident v Malackách

Zatiaľ každý prezident, ktorého mala Slovenská republika, zavítal do Malaciek. Po Michalovi…

Zobraziť celý článok
Spoločnosť
Školstvo
30. 4. 2025
Holokaust a umelá inteligencia. Moderná výučba dejepisu

Dejepis nemusí byť len o faktoch, menách, názvoch a dátumoch. Ak sa k nim pridajú moderné…

Zobraziť celý článok