„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský








Rakárenská: obrubníky a štrkové úpravy
Vposledných dňoch je na Rakárenskej ulici väčší pohyb. Zhotoviteľ, spoločnosť Colas SLOVAKIA,…
Skauti: nové zážitky, nová spolupráca
Skauti zo 69. zboru M. R. Štefánika Malacky otvorili skautský rok 2025/26. Zaviazali sme sa…