„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský








Na rade je hlavná križovatka. Asfaltovať ju budú v noci
Vrámci obnovy vozovky na cestnom ťahu Malackami zo smeru zPlaveckého Štvrtka cez hlavnú križovatku…
42. ročník Malackej desiatky a 20. ročník Malackého kilometra
Vsobotu 11. októbra sa vMalackách konalo viacero akcií: stolné tenistky začali novú extraligovú…