16. 5. 2014
Kam cez víkend?

Zajtrajšia mierne upršaná sobota bude turistická. V Lakšárskej Novej Vsi sa uskutoční 8. ročník vychádzkového turistického  pochodu náučným chodníkom Lakšárska jedenástka. Klub turistov Lozorno vás zase pozýva na 7. ročník Lozornského okruhu. Účastníci si môžu vybrať z troch trás rôznej náročnosti, v dĺžke 10, 20 a 35 km. Štart aj cieľ je na priehrade Lozorno. Podujatie bude zakončené chutným občerstvením a zábavou pri hudbe.

V nedeľu 18. mája o 17.00 h bude v Kultúrním domčeku v Malackách tradičná rozprávková nedeľa pre najmenšie deti. Tento raz k nám zavíta Teátro Neline s rozprávkou O lúke, motýľovi a kvetinovej víle. Od 16.00 h je pre deti pripravená tvorivá dielnička. Na marionetové divadlo Pod hríbikom s rozprávkou o dvoch veselých deťoch – Perníková chalúpka, sa môžete ísť pozrieť 18. mája o 16.00 h do CK Lozorno.

V Malackom kaštieli  môžete počas víkendu navštíviť výstavu drotárskeho umenia Nezvyčajná krása – tradícia a súčasnosť v drotárskej tvorbe a v galérii MCK výstavu obrazov Reprodukcie slávnych maliarov Milana Ondroviča.

Aktualizovaný kalendár podujatí nielen v Malackách, ale aj v okolí nájdete aj priamo na webovej stránke mesta – link je hneď na titulnej strane.

-TIK Malacky-

Ďalšie
Šport
26. 7. 2024
Záhoráci poznajú plán prípravných zápasov. Súperi sú aj zo zahraničia

Záhoráci Stupava/Malacky už zarezávajú v príprave na novú extraligovú sezónu aj s novými posilami.…

Zobraziť celý článok
Šport
25. 7. 2024
Malačania začali prípravu. V troch stretnutiach jedna výhra

Futbalisti FC Žolík Malacky sa pripravujú na nový ročník, ktorý strávia v 3. lige Západ. V úvodnom…

Zobraziť celý článok