„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský








Večerný beh zdravia – Beh vďaky SNP: rekordná účasť
Vpiatok 12. septembra sa uskutočnil vporadí už 42. ročník Večerného behu zdravia – Behu vďaky SNP.…
Malačania pridali po pohárovom postupe dve remízy
Na futbalistov Žolíka Malacky čaká v stredu 24. septembra pohárový duel proti druholigovej…