„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský
MsCSS hľadá zamestnancov na pozície: opatrovateľka a sestra
Mestské centrum sociálnych služieb hľadá zamestnancov na pracovné pozície s názvom: Opatrovateľka…
ZŠ Štúrova hľadá kuchárku/kuchára
Základná škola Štúrova 142/A, 901 01 Malacky informuje o voľnom pracovnom mieste. Pracovná pozícia…