„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský








Vďaka za každú kvapku krvi
Vpriestoroch štátneho gymnázia sa už po tretíkrát vtomto roku konala Prednostova kvapka krvi.…
Prichádzajú ďalšie eurofondy
Začiatkom októbra sme informovali, že mesto získalo dotáciu 2,8 milióna € na centrum pre deti so…