„Odseknutím som vytvoril dva slovenské rekordy – sabráž s najväčším sektom s objemom fľaše 9 litrov a sabráž vo výške 1670 m nad morom,“ povedal Tomáš Vyšvader, ktorého na 1. ročník kulinárskeho týždňa Von Roll Culinary Week plného luxusných jedál a vín pozvali ako zručného odborníka vo svojom odbore a someliéra roka 2008. Reportáže o aktuálnych rekordoch, ktoré sú zaznamenané aj v Knihe slovenských rekordov, odvysielali aj celoslovenské televízie.
Text: -tabu-; Foto: Marek Hajkovský








M. Kratochvílová: beh v krvi aj v duši
Martina Kratochvílová je atlétkou zMalaciek, ktorá vostatných rokoch dosahuje obdivuhodné bežecké…
Modernizácia stálej expozície Múzea Michala Tillnera
Múzeum Michala Tillnera oslavuje tento rok 50. výročie svojho vzniku. Jubileum sme si na jar…