18. 7. 2024
Modelárska šou už tento víkend

Prvé tohoročné letné stretnutie leteckých modelárov sa uskutoční už tento víkend (20. a 21. júla). Miestom konania je lokalita Babie jazero pri Veľkých Levároch. Vítaní sú všetci! Letné víkendové podujatie organizujú členovia Model Klub Malacky (MKM) pri Záhoráckom leteckom klube o. z. Ide už o 7. ročník. 

Uvidíte motorové modely na benzínový pohon, elektrolety, vetrone i školské modely. „Tieto akcie sú oslavou lietania, letectva, priateľstva a vzájomnej spolupráce medzi MKM a Cvečkom, ktorá smeruje k výchove mladých talentov. Byť s priateľmi na čerstvom vzduchu, pod holým nebom a zeleným kobercom pod nohami je pre nás vrcholným zážitkom celej sezóny. Radi sprostredkujeme tento skvelý pocit aj návštevníkom,“ zhrnul za organizátorov ešte v minulom roku Vladimir Yurkovic. Dnes ešte dodáva: „Teší nás, že sa darí podnecovať záujem v generácii najmladších. Krúžok leteckého modelárstva v CVČ dokončilo tento rok 18 detí. Tešíme sa teda tento víkend na všetkých nadšencov letectva a fanúšikov leteckého modelárstva. Milí návštevníci, počasie bude žičlivé, preto si nezabudnite sedenie, tienenie a pitný režim.“

            V sobotu sa podujatie začína o 10.00 h a lieta sa až do večera podľa počasia. V nedeľu sa začína o 9.00 h a lieta sa do cca 15.00 h.

Ďalší víkendový zlet je naplánovaný na 17. a 18. augusta.

-nj-/-ts-

Ďalšie
Šport
Voľný čas
17. 7. 2024
Cyklotrasy: otázky verejnosti (3)

Náš seriál opravidlách cestnej premávky na cyklotrasách avich okolí pokračuje ďalším dielom. Znovu…

Zobraziť celý článok
Šport
Voľný čas
17. 7. 2024
Klub vodných športov Ocean s kvalifikáciami na majstrovstvá SR

Jarnú časť sezóny ukončil Klub vodných športov Ocean úspešnou kvalifikáciou na majstrovstvá SR…

Zobraziť celý článok