19. 6. 2013
Blažené ochladenie na kúpalisku
Kto v práci či doma nemá klimatizáciu, odtrpí si súčasné horúčavy zaliaty potom. Nádejou na príjemné ochladenie je svieža voda v bazénoch malackého kúpaliska. Už po niekoľkých dňoch od jeho otvorenia v sobotu 15. júna je jeho návštevnosť vysoká. Pracujúci i deti po vyučovaní – zväčša skrátenom pre neznesiteľný úpek – hľadajú radosť vo vode. Podľa jedných je dosť studená, pre iných je zasa jedinou ochranou pred prehriatím.

„Podmienky ani ceny na kúpalisku sa oproti vlaňajšku nezmenili,“ povedal riaditeľ AD HOC V. Mihočko. Dodáva, že v týchto dňoch pribudnú na kúpalisku dve strunové hojdačky – jedna pre deti do 3 rokov, druhá do 6 rokov. Návštevníci sa môžu najesť v reštaurácii či osviežiť v dvoch bufetoch. O bezpečnosť na kúpalisku sa stará aj mestská polícia.

„Najčastejšie sa vyskytujú problémy s nerešpektovaním zákazu zastavenia v smere od viaduktu ku kúpalisku, ale aj v smere od Jesenského ulice,“ povedal preventista MsP V. Kunák. „Apelujeme na návštevníkov kúpaliska, aby si v autách ani na dekách nenechávali cennejšie predmety, boli ostražití a nedávali príležitosť zlodejom,“ dodal a pripomenul, že počas leta je kúpalisko zaradené do zoznamu miest kontrolovaných aj v noci.

Text, foto: T. Búbelová
Ďalšie
Šport
26. 7. 2024
Záhoráci poznajú plán prípravných zápasov. Súperi sú aj zo zahraničia

Záhoráci Stupava/Malacky už zarezávajú v príprave na novú extraligovú sezónu aj s novými posilami.…

Zobraziť celý článok
Šport
25. 7. 2024
Malačania začali prípravu. V troch stretnutiach jedna výhra

Futbalisti FC Žolík Malacky sa pripravujú na nový ročník, ktorý strávia v 3. lige Západ. V úvodnom…

Zobraziť celý článok