11. 6. 2013
HC Tatran Stupava usporiadateľom majstrovstiev Slovenska v hádzanej
 V dňoch 14. – 16. júna 2013 sa v Stupave uskutočnia historicky prvé majstrovstvá Slovenska v hádzanej v kategórii žiačok. Naše dievčatá sa tak na domácej pôde budú snažiť zdolať kvalitné súperky a pokúsiť sa presvedčiť prítomných, že patria k najlepším v tejto sezóne. Účasť na majstrovstvách si vybojovali prvým miestom v súťaži Bratislavského kraja.  

Boj o titul majstra Slovenska je zaiste vrcholom sezóny a odohráva sa medzi ôsmimi najlepšími družstvami z každého kraja Slovenska. Podľa konečných výsledkov sa turnaja zúčastnia družstvá z Michaloviec, z Prešova, z Trenčína, z Bytče, z Dunajskej Stredy, z Nitry, zo Šale a zo Stupavy.
Trojdňové boje v Stupave pod taktovkou HC Tatran Stupava nebudú zďaleka našou usporiadateľskou premiérou. Klub má bohaté predchádzajúce skúsenosti s organizáciou trojdňového medzinárodného turnaja Playminihandball, v rámci ktorého bolo v roku 2012 odohratých viac ako 220 zápasov a zúčastnilo sa na ňom 45 družstiev zo Slovenska, z Maďarska a z Českej republiky.
 
Máme záujem, aby sa tieto majstrovstvá stali pre účastníkov jedinečným zážitkom. Naším cieľom je zabezpečiť družstvám čo najlepšie podmienky priamo na športovisku aj v rámci ubytovania a stravy. Ponúknuť družstvám aj divákom kvalitný turnaj s rôznymi súpermi a zaujímavé zápasy.
Úspechov stupavskej hádzanej stále pribúda a my sme radi a úprimne sa tešíme každej podpore. Dúfame, že prídete povzbudiť aj naše staršie žiačky na majstrovstvá Slovenska v Stupave a garantujeme vám, že sa máte na čo tešiť.  Vidíme sa v hale! 🙂

Videopozvánka

Rudolf Draškovič
Ďalšie
Šport
26. 7. 2024
Záhoráci poznajú plán prípravných zápasov. Súperi sú aj zo zahraničia

Záhoráci Stupava/Malacky už zarezávajú v príprave na novú extraligovú sezónu aj s novými posilami.…

Zobraziť celý článok
Šport
25. 7. 2024
Malačania začali prípravu. V troch stretnutiach jedna výhra

Futbalisti FC Žolík Malacky sa pripravujú na nový ročník, ktorý strávia v 3. lige Západ. V úvodnom…

Zobraziť celý článok