2. 2. 2023
Dlhoročná riaditeľka CVČ odchádza do dôchodku

Utorok 31. január bol posledným pracovným dňom pre dlhoročnú riaditeľku Centra voľného času v Malackách Alžbetu Šurinovú. V našom Cvečku pracovala 19 rokov.

Alžbeta Šurinová vyštudovala pedagogiku s aprobáciou slovenský jazyk – dejepis. Ešte pred vysokoškolským štúdiom učila v malotriednej škole a v Základnej škole Závod. Neskôr pracovala na Okresnom úrade v Malackách ako metodička a inšpektorka a popri funkcii riaditeľky CVČ bola externou metodičkou Metodicko-pedagogického centra v Bratislave pre okres Malacky. „Môj odchod do dôchodku som už dlho avizovala a teším sa konečne na oddych. Táto práca totiž vyžaduje človeka nielen v pracovných dňoch, ale aj počas víkendov a cez prázdniny,“ vysvetľuje A. Šurinová. Jej slová potvrdzujeme – pani riaditeľka bola vždy a všade, kde sa niečo dialo, a navyše vždy s úsmevom, dobrou náladou a nadšením: Deň detí, Mikuláš, športové preteky, šarkaniáda, vedomostné olympiády, prázdninové tábory, vystúpenia pre rôzne organizácie a veľa ďalších aktivít. „Prežila som tu mnoho krásnych chvíľ, stretla mnoho úžasných ľudí, s ktorými som mala česť spolupracovať, veľa som sa naučila, a to ma robí šťastnou. Všetkým týmto ľuďom ďakujem a ďakujem aj mestu Malacky, ktoré vždy podporovalo rozvoj detí.“

Ako nám s úsmevom povedala, na jej dôchodkové plány jej nebude stačiť 24 hodín denne. Chce sa venovať svojim vnúčatám v Závode a v Prahe, cestovať, stretávať sa s priateľmi a venovať sa svojim záľubám. „Môjmu nástupcovi držím palce a viem, že to bude niekto šikovný, ktorý má rád túto prácu, čo je asi základný predpoklad pre prácu. Úprimne mu želám, aby sa v tejto práci našiel, a potom bude všetko super,“ odkazuje svojmu nástupcovi A. Šurinová. Milá pani riaditeľka, želáme vám krásny dôchodok, pevné zdravie a veľa príjemných rodinných chvíľ.

Text: Ľ. Pilzová, foto: S. Osuský

Ďalšie
Spoločnosť
Školstvo
25. 4. 2024
Žiadosti o prijatie do materskej školy

Riaditeľka materskej školy oznamuje, že žiadosti o prijatie dieťaťa na predprimárne vzdelávanie na…

Zobraziť celý článok
Oznamy
Voľby
25. 4. 2024
Voľby do Európskeho parlamentu 2024: vydávajú sa hlasovacie preukazy

Od stredy 24. apríla sa vydávajú hlasovacie preukazy. Voliči, ktorí majú trvalý pobyt vMalackách…

Zobraziť celý článok