1. 3. 2013
TIK ponúka nové propagačné materiály

Turisticko-informačná kancelária mesta Malacky pripravila nové reklamné a propagačné materiály mesta.
Milovníkom prechádzok v prírode sú určené praktické príručné letáky Niva Moravy a Vodný raj na Dolnom Záhorí. Informácie o podujatiach v meste na celý rok prinášajú graficky zaujímavé záložky do knihy.

Niva Moravy je vzácne a ojedinelé územie, ktoré so svojou prírodovedeckou, historickou a kultúrnou hodnotou patrí medzi najzaujímavejšie lokality v strednej Európe. Vďaka v minulosti prísnej stráženej hranici sa tam zachovalo pásmo takmer nedotknutých lužných lesov. Toto územie môžu dnes obdivovať  peší turisti, cykloturisti aj vodáci.  Hydroturistika, ale aj ekoturistika a rybolov sú však populárne nielen v povodí rieky Morava, ale na celom Dolnom Záhorí, kde ponúkajú zaujímavé možnosti aj početné štrkoviská a vodné nádrže.

Letáky Niva Moravy a Vodný raj na Dolnom Záhorí sú k dispozícii v TIK Malacky, v Malackom kaštieli a v elektronickej verzii na www.malacky.sk v sekcii Návštevník. Letáky sú v slovenskej a anglickej verzii.

Ďalším novým propagačným materiálom sú záložky do kníh. Vydané boli dva druhy. Jeden je všeobecný s motívmi mesta, druhým sú záložky s prehľadným kalendárom najdôležitejších  podujatí v meste na celý rok. Tieto sú občanom aj návštevníkom mesta k dispozícii bezplatne, všeobecné záložky za symbolickú cenu. 

– TIK Malacky –

  Niva Moravy
(978,4 kB)

  Vodný raj na Záhorí
(619,9 kB)


  Kamenným chodníkom
po stopách Pálfiovcov
(3,02 MB)

Ďalšie
Šport
26. 7. 2024
Záhoráci poznajú plán prípravných zápasov. Súperi sú aj zo zahraničia

Záhoráci Stupava/Malacky už zarezávajú v príprave na novú extraligovú sezónu aj s novými posilami.…

Zobraziť celý článok
Šport
25. 7. 2024
Malačania začali prípravu. V troch stretnutiach jedna výhra

Futbalisti FC Žolík Malacky sa pripravujú na nový ročník, ktorý strávia v 3. lige Západ. V úvodnom…

Zobraziť celý článok